Op zoek naar massage voor koppels?

massage voor koppels
 
tantraloft.be luxe erotisch en sensuele tantra beleving voor koppels en paren met tantra massage, kamers, overnachten, wellness, priv dineren bij Antwerpen Kempen Grobbendonk.
Voor en na de massage hebben we genoten van de zon op het terras en van het zicht over het kanaal en de groene omgeving. Wim schetste goed het concept om als koppel een bijzonder ervaring te bieden aan andere koppels.
testing
MASSAGE TANTRA BELEVING voor VROUWEN, MANNEN en KOPPELS Lightness in being.
MASSAGE TANTRA BELEVING voor VROUWEN, MANNEN en KOPPELS. Tantra is een prachtige weg om je mooiste, krachtigste en zuiverste essentie te ontmoeten, in vrijheid en overgave! In een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect word je uitgenodigd om voorbij angst of schaamte te genieten van je hele lichaam, je seksuele of levens-energie, en uiting te geven aan je gevoelens en verlangens.
pret hypothecaire
Workshops tantra massage voor koppels Merksem Wattedoen.be.
Workshops tantra massage voor koppels. Als massagetherapeut geef ik aan iedereen ontspannende relaxmassages. Maar weldra start ik ook met workshops over tantra beleving/ massages voor koppels! Wil jij ook een heerlijke ontspanning na een harde dag werken, vraag dan meer info aan via.:
Tentenverhuur
Tantrische initiatie voor koppels Rising Heart.
Vanaf 2018 biedt Rising Heart Tantrische initiaties aan voor koppels. Je kan als koppel ingewijd worden in Tantra. Wat is een Tantrische initiatie? Je maakt ervaringsgewijs kennis met Tantra. Het is een initiatie in Tantra helemaal op jullie maat als koppel. Inhoudelijk kan het volgende aan bod komen.: Openen van liefde en bewustzijn. Liefde en bewustzijn is steeds aanwezig, je kan je er voor openstellen. We reiken je ingangen aan om het toe te laten. Het wakker maken van je sensualiteit, met subtiele tantrische technieken en via focussen van je aandacht. Alles is energie. Leer energie voelen, hanteren en uitwisselen. Je kan er bewust mee omgaan in jullie ontmoeting en in het liefdesspel. De kunst van het aanraken. Aanraken vanuit je hart, vanuit vloeibaarheid, vanuit aanwezigheid. Een kunstvorm die je in je vingers kan krijgen door veel te oefenen. We geven je praktische tips en advies. Een massage van de intieme zone kan je raken in het diepste van je vrouw of man-zijn.
Aanbod ISTAR.
Tantra massage voor de man. tantra massage zonder lingam massage zonder aanraking v.d. tantra massage met lingam Massage. Tantra massage voor koppels. Deze massages vinden plaats in één gezamelijke ruimte of in 2 aparte ruimtes bij voorkeur. Er wordt ook rekening gehouden met individuele behoeftes.
Koppel Tantra.
60 150 90 200 120 250. prijzen zijn per koppel, niet per persoon! Voor en na elke massage kan u hier een lekkere douche nemen. De vermelde tijden gelden volledig voor de eigenlijke massage, voorzie dus 1 uur extra tijd voor intake en nagenieten, douchen.
Intimacy for 2; Kashmirische massage voor koppels Woman Consciousness.
Aroma Touch, zachte helende massage met essentiële oliën. Intimacy for 2; Kashmirische massage voor koppels. Veel van de vrouwen die bij ons komen, willen ook graag samen met hun partner tantra beleven. Daarom organiseren wij massage dagen voor koppels. Dit is een meditatieve massage.
Praktijk De Ruimte Full Body Lovin voor koppels.
De Volheid van de Vrouw. Kashmirische Tandava Massage. Full Body Lovin voor koppels. De Volheid van de Vrouw. Masseren vanuit het hart. Mediteren kun je leren. Ademen en Bewust Bewegen. Activiteit als Brug naar de Stilte. De 7 aspecten van vrouwelijkheid.
Koppel Massage 2dehands.be.
Ontspannende, spannende massage voor dame en koppel. Een massage, ontspannend en deugddoend, gratis voor vrouw of koppel, enkel voor dame of koppel. Je geeft aan wat je verwacht, of je vraagt a. 14 juni 2018 2012: Aarschot. Massage voor koppels of individueel.

Contacteer ons