Meer resultaten voor massagesalon diest

massagesalon diest
 
Divina Massage.
Opgepast nieuw nummer 0476 84 45 19! Geen vaste lijn meer Divina biedt u een heerlijke reis tussen verschillende massages van relaxatie tot tantra In onze rustgevende nestjes worden mannen, vrouwen en koppels verwend door een masseuse of masseur. Voor ieder een aangepast moment van relaxatie.
Geld lenen zonder bank
Orthomanipulatie Massagesalon Eddy Vanheyst, ontspanningsmassage en Reiki.
Millenium
Welkom www.Elixir-vital.be.
2011: Basistechnieken Helende Ayurvedische Massage: ABHYANGA bij YAH vzw. 2012: Beroepsbekwaamheid Cosmetische masseuse te Syntra Aalst. 2012: Basisopleiding Ayurvedisch Vegetarisch koken bij YAH vzw. 2011-2013: 1ste cyclus Shiatsu bij Yu Sen te Diest. 2014: Cursus Levende" voeding" bij Fit" Food For You."
lijst poster
JASMINE MASSAGE / DIEST.
alu ramen
Welkom Home heaven-earth sep.18.
De energetische toestand wordt zeer geanalyseerd en het creƫren van harmonie is een belangrijk doel bij de behandelingen. Door het geven van massages en toepassing van Transfigura heling moedigt u het lichaam aan om de zelf regenererende capaciteit te verhogen.
hoeslaken spanners
Shiatsu massage, Cranio-Sacraal therapie, Moxa, Do-in Zichem.
Elke dag ben ik verwonderd over de kracht van het aanraken, hoe intens en diep Shiatsu kan werken om het evenwicht in en rondom ons terug te vinden. Sinds oktober 2014 ben ik afgestudeerd als shiatsu therapeute en erkend als tutor en leraar Shiatsu door de Belgische Shiatsu Federatie BSF.
A.S.Adventure
Isabel Massagetherapeute.
Mijn naam is Isabel en ik ben gediplomeerd massagetherapeute sinds 2014. Ik werk zowel ontspannend als therapeutisch. Ik ben gecertificeerd voor al de behandelingen. die ik aanbied. Daarnaast volg ik voortdurend bijscholingen op het vlak van massages en ontspanningstechnieken. Wie ben ik?
Expert
yoni massage.
Deze massage voor vrouwen verzorg ik, Xander, in heel Vlaanderen als tantra masseur. Een yoni massage betekent vagina massage of vulva massage en is een bevrijdende vrouwen massage. Mijn uitdaging is om je te laten genieten en eventjes alles doen vergeten.
microtopping prijs
Uitbaatster Thais massagesalon veroordeeld voor mensenhandel Binnenland Nieuws HLN.
46 uit Diest veroordeeld tot twee jaar cel met uitstel en 3.000 euro boete voor mensenhandel. De Thaise liet systematisch vrouwen uit haar thuisland overkomen om in haar massagesalon in Berchem te werken. De slachtoffers hadden geen papieren en moesten de helft van hun geld afstaan.
2ehands versterkers

Prijs per uur: 50. Email to a friend. Naam Thai Massage, Wellness en massage studio in Diest voor een gezond gevoel van lichaam en geest. Sfeervolle en nette wellness en massage studio op een prachtige locatie in Diest in de Belgische provincie Vlaams-Brabant.
incasso
Pimmada Thai yoga massage en Opleidingen in Diest Masseur Diest Facebook 35 recensies 467 foto's.'
Bekijk meer van Pimmada Thai yoga massage en Opleidingen in Diest op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Pimmada Thai yoga massage en Opleidingen in Diest op Facebook. Nieuw account maken. Pimmada Thai yoga massage en Opleidingen in Diest.
Wietzaadjes
La Nostra Vita Sauna Wellness Beauty.
Ondertussen bladert u door de krant of praat u bij met uw gezelschap. Een bezoek aan de sauna is een weldaad voor uw huid. Het is de perfecte basis om aangevuld te worden met een schoonheidsbehandeling. La Nostra Vita. Sauna Wellness Beauty. 3294 Molenstede Diest, stad postal.

Contacteer ons